achtergrond

Trouwreportage

Als bruidsfotograaf leg ik op een ongedwongen en sympathieke wijze jullie bruiloft vast. Ik maak bruids-foto's die persoonlijk en echt zijn. Door mijn benadering voelt met zich snel op zijn gemak.

Dat doe ik door me op een natuurlijke wijze tussen jullie en jullie gasten te mengen, zo probeer ik op een onopvallende manier al die bijzondere momenten vast te leggen: de sfeer, de emoties, de mensen die belangrijk voor jullie zijn, momenten die je de rest van je leven zullen bijblijven.

Jullie bruiloft, waar jullie zoveel tijd en aandacht aan hebben besteed mogen vastleggen is ontzettend leuk om te doen. Meer weten over mijn werkwijze, tarieven, beschikbaarheid op jullie trouwdag, of een datum prikken om af te spreken, zodat jullie mij kunnen vertellen hoe jullie bruiloft eruit zal komen te zien.

Laat het me weten, ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

Newborn

De eerste paar dagen zijn ze nog zo klein en teer, daar moet je zo lang mogelijk van genieten! Daarom is een newborn reportage eigenlijk onmisbaar, ze groeien en veranderen vreselijk snel >>Lees meer

Contact

Tel: 06-12537723
E-mail: hsandburg@home.nl